Välkommen

För oss på ELLE-redaktionen är septembernumret något av ett startskott för det nya modeåret som drar igång nu – ett modekalendarium som snarare följer skolåret än den vanliga kalendern. Höst­kollektionerna är tungviktar­na på modescenen och det är nu de stora garderobsinveste­ringarna görs.

Det är också nu vi presen­terar trenderna i ELLEs be­römda trendbibel (du hittar den behändigt längst bak i tidningen den här gången), sammanfattar säsongens vik­tigaste nyckelplagg (hörde jag trenchcoaten?) och gräver fram analyser och fenomen kring det vi ser på catwalken (varför lila just nu?). Det stöts och blöts och sorteras för att informationen ska bli så tyd­lig som möjlig – med så maxi­mal inspiration det bara går.

Arets höstmode är rena färgterapin, inte minst slingrar sig en röd tråd genom många kollektioner, både hos de internationella modehusen och hos våra egna svenska designer. Det är lätt att låta sig förföras!

Dessutom kopplar vi ihop den här pirriga back to school-känslan med både beauty och inredning, två områden som flätas tätt samman med modets trend­universum. I det här numret får du bland annat lära dig att lägga parfym lager på lager för att skapa en egen helt unik doft som kan matcha höstens nya garde­rob. ELLEs bloggare Linn Eklund har varit i Milano och ger en snabb över­blick av de tio hetaste inredningstrenderna från mässan Salone delMobile samt en fullsmäckad guide inför höstens weekendresor.

Och apropå nystart, missa inte livsstilscoachen och ELLE-bloggaren Anja Forsnors inspirerande höstlöften (jag lovar, det handlar inte om några jobbiga masten).

Välkomna in i ELLEs universum!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *